Δωμάτιο Superior

Αυτός ο τύπος δωματίου μπορεί να φιλοξενήσει έως τρία άτομα, με ένα άνετο διπλό κρεβάτι και ένα κρεβάτι κατασκήνωσης. Η μοντέρνα διακόσμηση και οι ανέσεις, το ιδιωτικό μπάνιο και η θέα στη θάλασσα ή στον κήπο θα κάνουν τη διαμονή σας εδώ αξέχαστη.

Δωμάτιο Deluxe

Αυτός ο τύπος δωματίου μπορεί να φιλοξενήσει έως τρία άτομα, με ένα άνετο διπλό κρεβάτι και ένα κρεβάτι κατασκήνωσης. Επιπλέον, διαθέτει καναπέ για να χαλαρώσετε. Η μοντέρνα διακόσμηση και οι ανέσεις, το ιδιωτικό μπάνιο και η θέα στη θάλασσα ή στον κήπο θα κάνουν τη διαμονή σας εδώ αξέχαστη.

Οικογενειακό Δωμάτιο Superior

Αυτό το δωμάτιο είναι ιδανικό για οικογένειες ή μια παρέα φίλων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα. Διαθέτει δύο ξεχωριστά δωμάτια, το ένα με διπλό κρεβάτι και το επόμενο με δύο μονά κρεβάτια. Η μοντέρνα διακόσμηση και οι ανέσεις και το ιδιωτικό μπάνιο θα σας κάνουν να νιώσετε χαλαροί και άνετοι.

Οικογενειακό Deluxe

Αυτό το deluxe δωμάτιο είναι ιδανικό για οικογένειες ή μια παρέα φίλων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα. Διαθέτει δύο ξεχωριστά δωμάτια, το ένα με διπλό κρεβάτι και το επόμενο με δύο μονά κρεβάτια. Οι μοντέρνες και πολυτελείς διακοσμήσεις και ανέσεις και το ιδιωτικό μπάνιο θα σας κάνουν να νιώσετε χαλαροί και άνετοι.

Loading...